Uw telefoonnummer
Bel me terug

Magnetische visitekaartjes

Laagste prijs garantie, de goedkoopste van Nederland

Standaard levertijd 6 werkdagen

Standaard met bedrukking in full color

Magnetische visitekaartjes slechts 0,4 mm dik

Nieuw: visitekaartjes met 3D effect


Gratis offerte aanvragen


Visitekaartje als magneet

Magnetische visitekaartjes zijn ideaal wanneer u contact wilt leggen met nieuwe klanten. Gewone visitekaartjes belanden vaak in een lade, maar magnetische visitekaartjes blijven altijd in het zicht. Met een magnetisch visitekaartje hangen uw contactgegevens altijd op de juiste plek waar uw klant ze direct kan zien. En dat is precies wat u wilt bereiken!


Kies zelf de afmeting van uw magnetische visitekaartjes

Stel uw eigen visitekaartjes samen. Kies zelf de afmeting en vraag gratis offerte aan. Zie onderstaande voorbeelden.


Wij bedrukken magneten in alle vormen en afmetingen en een bestelling plaatsen is al mogelijk vanaf 1 magneet.
Uitvoering standaard
Prijs: € 0,19 / stuk*
Uitvoering Liquiform
Prijs: € 0,58 / stuk*


* Prijsvoorbeelden bij een afname van 5000 stuks.


3D visitekaartjes

Als u echt wilt opvallen kiest u voor onze magnetische 3D visitekaartjes. Uw visitekaartjes worden na het bedrukken voorzien van een bolle, transparante acryllaag, de zogenaamde doming of Liquiform. Hierdoor krijgen de visitekaartjes een luxe 3D effect. Met 3D visitekaartjes valt u pas echt op en zorgt u voor een blijvende indruk bij uw klanten.

Benieuwd naar onze magneten met Liquiform?
Vraag dan onze gratis sample kit aan.

Standaard full color bedrukking

De visitekaartjes zijn aan de voorzijde te bedrukken. Wij printen uw logo, productafbeelding en tekst standaard in full color op de magneet.
De visitekaart magneten zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en formaten. Vraag naar de mogelijkheden.

Specifieke wensen?

Wij kunnen alles op een magnetisch visitekaartje printen, van uw logo of foto tot een productafbeelding, tekst of een combinatie hiervan. Heeft u specifieke wensen of vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier of bel direct +31 (0)40 25 25 042. Wij helpen u graag verder.

Contact informatie van: Magneet FactoryMagneet Factory+31 (0)40 25 25 042+31 (0)49 38 90 151info@magneetfactory.nlhttp://www.magneetfactory.nl/images/logo-magneet-factory.png
Dillenburgstraat 29
Eindhoven
5652 AM
Nederland
Promotionele productenmagnetischmagnetischevisitekaartjesmagneetmagnetengoedkoop
Magnetische visitekaartjes. Nu ook met luxe 3D effectMagnetische visitekaartjes zijn ideaal wanneer u contact wilt leggen met nieuwe klanten. Bij Magneet Factory krijgt u visitekaartjes voor de laagste prijs.http://www.magneetfactory.nl/images/magnetische-visitekaartjes.jpghttp://www.magneetfactory.nl/images/magnetische-visitekaartjes-met-3d-effect-doming-liquiform.jpghttp://www.magneetfactory.nl/images/magnetisch-visitekaartje-met-bedrukking-in-full-color.jpg
www.magneetfactory.nl4.435