Uw telefoonnummer
Bel me terug

Reclame magneet bedrukken

Laagste prijs garantie, de goedkoopste van Nederland

Ook voor kleine aantallen

Standaard levertijd 6 werkdagen

Standaard met bedrukking in full color


Gratis offerte aanvragen


Goedkope reclame magneten

Magneet Factory is de specialist voor bedrukte reclame magneten. Of u nu op zoek bent naar een vierkante magneet met uw logo of bedrukte magneten op maat, wij bieden u de scherpste prijs! Ook voor kleine aantallen.

Wij produceren alle promotionele magneten in ons moderne machinepark in Eindhoven en investeren voortdurend in nieuwe technologieën en machines. Hierdoor kunnen wij steeds efficiënter en goedkoper uw magneten produceren.


Kies zelf de vorm en afmeting van uw reclame magneten

Wilt u ronde, vierkante of ovale magneten? Stel uw eigen reclame magneten samen. Kies zelf de vorm en afmeting en vraag gratis offerte aan. Zie onderstaande voorbeelden.


Wij bedrukken magneten in alle vormen en afmetingen en een bestelling plaatsen is al mogelijk vanaf 1 magneet.
Prijs: € 0,13 / stuk* Prijs: € 0,19 / stuk* Prijs: € 0,33 / stuk*


* Prijsvoorbeelden bij een afname van 5000 stuks.


Blijf in beeld bij uw klanten

Bedrukte reclame magneten zijn ideaal om een actie te promoten. Een magneet blijft jarenlang hangen. Daarmee blijft uw boodschap lang onder de aandacht van uw klant. Voeg ze toe bij iedere mailing over een actie of lancering van een nieuw product. Deel ze uit aan uw relaties of op een beurs. Het promoten van uw boodschap is nog nooit zo goedkoop en effectief geweest.

Gepersonaliseerde magneten op maat

Wij bedrukken magneten in alle vormen en afmetingen. Het is ook mogelijk gepersonaliseerde magneten te laten bedrukken, bijvoorbeeld met een naam of nummer. Op die manier wordt uw boodschap pas echt persoonlijk. En met een levertijd van slechts 6 werkdagen heeft u uw reclame magneten ook nog eens snel in huis.

Bestel een standaard reclame magneet of kies onze extra sterke magneetfolie voor meer kleefkracht. Onze magneten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De standaard uitvoering en de Liquiform uitvoering.

Specifieke wensen?

Wij kunnen alles printen op reclame magneten, van uw logo of foto tot een productafbeelding, tekst of een combinatie hiervan. Heeft u specifieke wensen of vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier of bel direct +31 (0)40 25 25 042. Wij helpen u graag verder.

Contact informatie van: Magneet FactoryMagneet Factory+31 (0)40 25 25 042+31 (0)49 38 90 151info@magneetfactory.nlhttp://www.magneetfactory.nl/images/logo-magneet-factory.png
Dillenburgstraat 29
Eindhoven
5652 AM
Nederland
Promotionele productengoedkopebedruktekoelkastmagnetengoedkoopmagneetkoelkastmagnetenkoelkastmagneet
Reclame magneten bedrukken | Goedkoop. Snel in huisReclame magneten voor de laagste prijs! Ideaal voor promotie van acties. Magneten in full color bedrukt. Levertijd 6 werkdagenhttp://www.magneetfactory.nl/images/bedrukte-rechthoekige-vierkante-ovale-ronde-vrije-vorm-magneten.pnghttp://www.magneetfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/reclamemagneten-bedrukken.jpghttp://www.magneetfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/magnetische-visitekaartjes.jpghttp://www.magneetfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/koelkast-magneet-voorbeeld-10.jpg
www.magneetfactory.nl4.435