Uw telefoonnummer
Bel me terug

Beoordelingen van klanten van Magneet Factory

Lees hier enkele beoordelingen en reacties van klanten.

Aantal reviews:
35
Gemiddelde beoordeling:
40% van onze klanten beoordeelt ons "Uitmuntend"

S. Gremmen | 28 december 2016

Goede service

Snelle en goede service, product eerder geleverd dan verwacht. Niks op aan te merken.

Marketing | 13 december 2016

Snelle levering

Ook met nafactureren

Ben Seelt | 30 november 2016

probleemloos verlopen

Goed product traject en communicatie goed verlopen.

Saskia Schaap | 30 november 2016

Goede, snelle service.

Goede, snelle service. Product volgens verwachting.

Arthur | 23 augustus 2016

Goede afhandeling, top product!

Op mijn aanvraag kwam heel snel reactie. Communicatie (met Job) was uitstekend, het was geen probleem om het ontwerp een klein beetje aan te passen. De magneten werden eerder dan verwacht thuisbezorgd en zien er perfect uit. Een volgende keer bestel ik weer bij Venditio!

Geraldine | 6 juli 2016

Cool!kastmagneetje....

Voor een prima prijs een prima premium !

Marjan Pittevils | 28 juni 2016

I love Puuur

Goede initiële offerte-begeleiding. Jammer van foute prijs opgave zodat een lagere kost per stuk verkeerdelijk werd voorgelegd aan het management.

Keringhuis | 14 juni 2016

Perfect

Goede en snelle service. Mooie magneten.

Amsterdam Housing | 12 april 2016

Super service!

Snelle levering, goed product voor een goede prijs!

Marte van Vliet | 16 maart 2016

Tijdschrift ZONE magneten

Goed, betrouwbaar en fijn contact. Alles was snel geregeld en zelfs speciale verzoeken werden nog ingewilligd door Jitske Meensk. Bedankt!

Carola van Delden | 4 januari 2016

Super service!

Er wordt super meegedacht om een mooi eindproduct te kunnen leveren. Na akkoord binnen enkele werkdagen een prachtige magneet ontvangen!

Kristin De Clercq | 6 oktober 2015

Vlotte behandeling, mooi resultaat

Magneten werden vroeger opgestuurd dan verwacht en het resultaat mag er zijn!

Royal IHC B.V. | 30 september 2015

Uitstekend

Als onderdeel van een nieuwe service een aantal magneten als proefbestelling gedaan. Kwaliteit en service zijn uitstekend, er volgen zeker nieuwe bestellingen. Bedankt!

TK | 18 augustus 2015

Super!

Service en product zijn goed en volgens verwachting.

LAPPA BOOKS | 11 augustus 2015

Goede service en kwailteit

Via internet bij Venditio terechtgekomen. Hun voorbeelden van diverse magneten sprongen er qua prijs en kwaliteit uit. Wij zijn prima geadviseerd bij het aanleveren van tekening en kleuren en het resultaat is heel goed. LAPPA BOOKS heeft nu een prachtige magneet, die precies zo geworden is als we in gedachten hadden. Bedankt Venditio! Wij zullen jullie bij anderen zeker aanbevelen.

E. Lucker | 14 juli 2015

Tevreden klant

De klant heeft me doorgegeven dat de magneten er prima uitzien, ik heb ze zelf nog niet gezien. De gang van zaken tijdens het bestelproces was goed!

GelreSign | 30 juni 2015

goede service

geen bijzonderheden

M. Brusse | 9 juni 2015

snelle levering

Snelle levering en service.

JOL Koedijk (B.Visser) | 9 mei 2015

Mooi product

Via wat heen en weer gemail met vragen, antwoorden, proefprint en aanpassingen uiteindelijk mooie koelkastmagneten verkregen voor een prima prijs. Beslist een aanrader.

Dennis Vliex | 28 april 2015

Kwalitatief zeer hoogwaardig en fijne service! Zeker een aanrader!

Wij hadden een eigen ontwerp waar we graag magneten van zouden laten drukken als kraamkado. Leuk idee, nu nog kijken waar we dit laten doen. Na verschillende bedrijven benaderd te hebben, kwam Venditio naar voren als meest betrouwbaar. De communicatie was netjes en het eindresultaat mag er wezen!

Nina | 24 maart 2015

goed

goed gedaan en netjes snel geleverd

Amsterdam Housing | 4 maart 2015

Helemaal geweldig!

Helemaal geweldig!

Pieter van Wijk | 24 februari 2015

Zeer tevreden over product. Mooie afwerking!

-

Peppers | 4 februari 2015

Correct

Magneten besteld en correct volgens afspraak geleverd.

Iperen | 7 januari 2015

Goed te woord gestaan, en geholpen bij vragen

..

Frieda Roode | 7 oktober 2014

Goede service en prima kwaliteit.

We hebben goed overleg gehad over het product. Er werd mee gedacht. Ook was het door middel van de spoedbestelling nog dezelfde week in huis.

Marijke van Doorn | 2 juni 2014

Mooie magneten voor een goede prijs

Mooie magneten, prima prijs. Vervelend was dat de factuur betaald moest worden voordat er geleverd werd; als particulier is dat te doen, maar als organisatie duurt het altijd even voordat er betaald is. Betaling achteraf zou een geweldige verbetering zijn.

Dorpsraad Aalst | 23 mei 2014

Koelkastmagneten, klein formaat

Levering was een dag vroeger dan gepland. De magneten zelf zagen er keurig uit. Ons logo was er door jullie keurig op geplaatst.

Lennart Duivenvoorde | 17 maart 2014

Mooie magneten uitgesneden in vorm naar keuze

1.000 magneten in de vorm van een zelf ontworpen pijl, zien er keurig uit en blijven goed hangen op een vlakke magnetische achtergrond. Snel geleverd volgens afspraak.

R Gielen | 10 maart 2014

Goede service mooi produkt

Goede service en mooi produkt conform verwachting

Willy Cornelissen | 17 januari 2014

nummermagneten

Ik was op zoek naar nummermagneten voor een project voor ons bedrijf [Brakel Aluminium ] deze moest ik vlug hebben.Bij Venditio was dit geen probleem en een week later had ik ze al in huis en net zoals ik in mijn mail omgeschreven had werden ze ook uitgevoerd. Mijn volgende bestelling indien nodig ga ik zeker daar weer doen.

Marije | 4 januari 2014

Sneller geleverd dan verwacht!

Prettig afspraken met deze mensen. Ze zijn flexibel en leveren keurig werk. Een grote order (ik vind 1200 magneten, met 12 verschillende afdrukken groot) is geen probleem. Al mijn vragen werden geduldig beantwoord. De offerte is ook zeer prettig leesbaar; kleine lettertjes zijn goed leesbaar!

Hanneke Koomans | 16 december 2013

mooi ontwerp, liever een krachtiger magneet

+ Snelle reactie op verzoek om offerte, telefonisch werd direct op initiatief van Venditio verhelderende informatie bij mij opgevraagd. + Meedenken door Venditio over hoe de opdracht zo snel mogelijk uitgevoerd kon worden. + Levertijd 1 dag vertraging doordat er iets in het drogen van de bovenlaag was misgegaan, maar daar werd ik persoonlijk telefonisch vooraf over geïnformeerd. - Informatie over de sterkte van de magneet had ik vooraf opgevraagd, kan het iets op een white-board vasthouden? Vertegenwoordiger verzekerde dat dit kan. In praktijk blijkt het net een A4 vast te kunnen houden, maar een ansichtkaartje wat iets dikker is bijvoorbeeld niet. Jammer. - Ik had graag op de website een foto gezien van de achterzijde van het magneet. - Ik had graag de mogelijkheid gehad om een sterkere magneet te kunnen bestellen.

Marie-Catharine van Engelen | 13 december 2013

snelle service naar wens!

Na bestelling werd ik direct telefonisch benaderd om de mogelijkheden, prijs en levering door te nemen. Scherpe prijzen. Dezelfde dag nog een offerte met drukproef in de mail. Bestelling wordt binnen een week verwerkt. Ik ben dan ook erg tevreden.

Anja van Aert | 13 december 2013

Prima service en levering

Binnen een week een spoedopdracht voor ons verzorgd, naar volle tevredenheid. Product ziet er ook goed uit.

Pagina 1 van 1

1
...
2
3
4
5
6
...
7

Uitleg van de beoordelingen


Zeer slecht. Onaanvaardbare ervaring, ik bestel hier nooit meer.

Slecht. Een slechte ervaring, ver beneden mijn verwachting.

Redelijk. Service en product voldoen net niet aan verwachting.

Goed. Service en product zijn goed en volgens verwachting.

Uitmuntend. Service en product boven verwachting! Ik zou jullie bij iedereen aanbevelen.

Contact informatie van: Magneet FactoryMagneet Factory+31 (0)40 25 25 042+31 (0)49 38 90 151info@magneetfactory.nlhttp://www.magneetfactory.nl/images/logo-magneet-factory.png
Dillenburgstraat 29
Eindhoven
5652 AM
Nederland
Promotionele productenbeoordelingratingscoreklantenwaardering
Bedrukte magneten | Beoordelingen van klanten van Magneet FactoryLees hier beoordelingen van Magneet Factory
www.magneetfactory.nl4.435