Uw telefoonnummer
Bel me terug

Bedrukte magneten

Onze magneten zijn standaard in full color en zijn slechts 0,4 mm dik. Deze lichtgewicht magneten zijn ideaal om te gebruiken op whiteboards en koelkasten. De maximale lengte is maar liefst 3 meter! Dit biedt dus genoeg ruimte om uw boodschap op kwijt te kunnen.
Naast onze standaard magneten hebben wij ook extra sterke magneten met 0,75 mm dikke magneetfolie. Of u nu een productpresentatie zoekt, reclame magneten of leuke collectables, onze magneten zijn altijd de perfecte oplossing.

Bedrukte magneten

Standaard met bedrukking in full color

In de vorm van uw logo, afbeelding of product

Luxe uitstraling, dankzij haarscherpe digitale print

Uitvoering Liquiform met extra luxe uitstraling door glanzende 3D doming

Alle afmetingen van 5 x 5 mm tot maar liefst 590 x 3000 mm mogelijk

Vraag gratis voorbeeld

Veelzijdige magneten

Onze magneten zijn zeer goed in te zetten voor verschillende doeleinden. Zo zijn onze bedrukte magneten perfect te gebruiken op een koelkast, die iedereen in huis heeft staan.
Hoe handig is het om een magneet op uw koelkast te hebben hangen met daarop het telefoonnummer van uw favoriete pizza afhaalrestaurant?
Ook whiteboards zijn de ideale plaats voor uw magneet. Denk aan een magnetische kalender waarop u gemakkelijk kunt zien welke datum het vandaag is.

Liquiform magneten met 3D effect

Liquiform magneten met 3D effect

Wij leveren bedrukte magneten in twee uitvoeringen. De standaard uitvoering en de Liquiform uitvoering. Bij Liquiform magneten wordt na het printen de magneet afgewerkt met een laagje kunsthars. Deze laag heet de Liquiform.
De bolle transparante harslaag beschermt de magneet tegen krassen en zorgt voor extra stevigheid. De Liquiform geeft de magneet daarnaast een glanzend driedimensionaal effect en een luxe uitstraling.

Zowel onze standaard magneten als de Liquiform magneten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen. Bijvoorbeeld in de vorm van uw logo, afbeelding of product.

Uw voordelen

De magneten worden bedrukt door ons moderne productiepark in Nederland. Hierdoor kunnen wij u flexibele en snelle oplossingen bieden.

Hoge kwaliteitsstandaarden

Ook individuele bedrukkingen zijn mogelijk

Korte levertijd: standaard 6 werkdagen, spoed in overleg mogelijk

Lage minimale afname

Contact informatie van: Magneet FactoryMagneet Factory+31 (0)40 25 25 042+31 (0)49 38 90 151info@magneetfactory.nlhttp://www.magneetfactory.nl/images/logo-magneet-factory.png
Dillenburgstraat 29
Eindhoven
5652 AM
Nederland
Promotionele productenkoelkastmagneetkoelkastmagnetenmagneetbedruktbedruktebedrukkenpersonaliserengepersonaliseerdefullcolorfull color
Bedrukte magneten | Full color. Kies zelf vorm en afmetingMagneten standaard met bedrukking in full color en slechts 0,5 mm dik. Lichtgewicht, bedrukte magneten: voor whiteboards en koelkasten.http://www.magneetfactory.nl/images/bedrukte-liquiform-magneten-opbouw-lagen.gif
www.magneetfactory.nl4.435