Uw telefoonnummer
Bel me terug

Automagneten

Geschikt voor elke auto

Eenvoudig aanbrengen en verwijderen

Magneet is vorstbestendig

Elke vorm is mogelijk

De standaard levertijd is slechts 5 werkdagen


Gratis offerte aanvragen


Uw logo op uw auto

Maak van uw auto binnen enkele minuten een rijdende advertentie met een automagneet. De magneet is eenvoudig aan te brengen en weer te verwijderen. Bovendien zijn onze automagneten extra sterk voor een optimaal gebruik in de buitenlucht en op gebogen oppervlakken.

Overtuig uzelf van de mogelijkheden en laat u verbazen door onze zeer scherpe prijzen. Vraag vandaag nog gratis een offerte aan!

Specificaties automagneten

Afmetingen: maximaal 58 x 300 cm
Vorm: elke vorm is mogelijk
Dikte automagneet: 0,95 mm
Geschikt voor elke auto: ja, met inachtneming van de gebruikshandleiding
Wasserette bestendig: nee
Vorstbestendig: ja, tot -30 °C
  
Levertijd: 5 werkdagen
  
Personalisatie opties: bedrukking in full color


Specifieke wensen of vragen?

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten over het laten maken van automagneten? Neem dan contact op met een van onze collega's via het contactformulier of bel direct +31 (0)40 25 25 042. Wij staan graag voor u klaar.

Contact informatie van: Magneet FactoryMagneet Factory+31 (0)40 25 25 042+31 (0)49 38 90 151info@magneetfactory.nlhttp://www.magneetfactory.nl/images/logo-magneet-factory.png
Dillenburgstraat 29
Eindhoven
5652 AM
Nederland
Promotionele productenautomagnetenautomagneetbedrukkenbedruktefullcolor
Automagneten, vanaf 1 stuks, levertijd 6 werkdagenMaak van uw auto binnen enkele minuten een rijdende advertentie met een automagneet. De magneet is eenvoudig aan te brengen en weer te verwijderen.http://www.magneetfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/automagneten-bedrukken.jpghttp://www.magneetfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/automagneten-bedrukken-1.jpghttp://www.magneetfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/automagneten-bedrukken-2.jpg
www.magneetfactory.nl4.435